Aslitemiz Belki bebisler kalıcı dostluklarada vesile olurlar kaç haftalıksınız hangi doktora gidiyorsunuz 9.haftamızdan sizlere selam olsun❤️
Asel05 Aslitemiz 29. Haftaligim İstanbul Avrasya hospital op. Dr. Çiğdem yurtsever doktorum Amasyalı yım Taşova/Yeşilyurt ☺️ erkek bebek bekliyorum
Aslitemiz Asel05 memnun oldum maşallah bende Amasya merkezdeyim 🙂 yolculuğun sonuna yaklaşmissniz siz kaçıncı gebelik
Aslitemiz kedilianneee memnun oldum cinsiyeti öğrendiniz mi nasıl geçiyor hamilelik benim üçüncü gebeliğim iki kızım var ama bu seferki gebelik çok zor geçiyor bulanti ve kusma çok
kedilianneee Aslitemiz hayır öğrenmedik henüz hafta içi gideceğim gösterirse bebişimiz inş. Öğreniriz 🙂 benim ilk gebeliğim 10. Haftama kadar gayet iyiydim fakat şu an sabahları bulantılarım ve kusmam başladı. Hangi doktora gidiyorsunuz Amasya’da
Aslitemiz kedilianneee Mustafa boyacıya gidiyorum ona denk gelmiştim değiştirme gereğide duymadım benim 6.haftada başladı hâlâ devam ediyor bulantı kusma ilaç bile fayda etmedi yeni başladıysa bulantiniz idrar yolu enfeksiyonu da bulantı yapıyor eğer varsa ondanda olabilir
Mrv-ElfAda Merhabalar ben de 12+6 yım. Doğma büyüme istanbuldayım ama aslen amasya merkez musa köyündeniz🥰