Aysun3401 Hastane için lohusa gecelik ve pijama takımı ne tercih ettiniz birde tesettürlüyüm birtürlü seçemedim yardımcı olur musunuz nerden aldınız link
momsboys Aysun3401 ben sabahlıklı gecelik aldım uzun dizin altında. birde evde alt üst takımım vardı onu koydum tesettürlü değilim ama instagramda lohusaavm diye bi sayfadan aldım cokta begendim
Kizanesi Aysun3401 ben 3lü lohusa takımı aldım ben çarşaf giyiyorum ondan aldım kısa kollusu var pijamasi bide sabahligi çok aradım o uygun geldi kısa kollunun üstüne giyerim sabahligi bu ay dogumum yaz bebegi diye çok sıcak olmasın istedim onu düşünün derim😊
Aysun3401 minnakanneeee ben İstanbul’da oturuyorum da netten de bakıyorum mağazadan da karar vermedim kullanış olarak nasıl birşey alsam
Ceylan344449 Bende bulamamıştım burdan arkadaşlara sordum trendyolda effort lohusa takımını önerdiler bende aldım baya güzel ve 2 günde teslim ettiler bi bakın isterseniz
DamlaNur29 Aysun3401 trendyoldan aldım ben boyu cok uzun diyemem ama kapalı için idealdi önüde kapalıydı zaten uzun kollu sabahlıgı vardı yanında sezeryan olunca öyle bişe tercih ettim çekim yaparken de ön kısmımı eşarbımla kapadım