Trk Kızlar 19+2 haftalık hamileyim ama hala hissetmiyorum bu durum beni çok tedirgin ediyor 4gun sonra kontrolüm var ama Zaman geçmiyor bu arada bu 2. hamileliğim
mervebolatkirac Trk bizimde 19+3 gaz mı bağırsak mı mide mi bebek mi emin olamıyorum dün gece çok kıpır kıpırdı umarım bebektir 🤔
mucizebebek03 Trk Benim 3.hamilelik 19+5 bazen diyirum tm hissediyorum bazen de tık yok 🤷🏻♀️bu haftalarda düzensiz oluyormuş üzülme canım 20 den sonra yavaş yavaş hissedersib
Trk Denizyildizii kızım 8yasinda tam Emin değilim ama bu haftalarda hissediyordum diye hatırlıyorum o zaman çok zayıftım tabi şimdi 10kilo fazlayim o kilomdan
Trk mucizebebek03 İnşallah canım bide çalıştığım için fazlamı yoruluyorum çocuğa birşey mi oldu diye diye düşünüp duruyorum
birkedilianne Trk Bu herkeste değişiyor Kiloyla bir alakası yok bence. Zira 79 kiloyla hamile kaldım 14. haftadan beri hissediyorum. Doktorunuz problem görmesiyle stres yapmayın. Değişkenlik gösteriyor. Belki geceleri oynuyor ama uykuda hissetmiyorsunuz
Nilsubatu Trk bende öyleyim kızımda erken hissetmiştim bunda 20 haftalık çok zor ve çok nadir.. ama benimkinin önünde plesenta varmış doktor öyle demişti yine de tedirginim