DsMom Merhabalar, Adana’da gittiğiniz hastane ve doktorları paylaşır mısınız? Muayene ve doğum ücretleri ne kadar bir de? Eski postlardan güncel bir şey bulamadım malesef😔
DsMom Tosbikella Ben de şu an özel adanaya gidiyorum ama bi içime sinmiyor gibi bazen. Aşırı kalabalık. Sizin takipli olduğunuz var mı?
Ays0 Altınkoza hastanesi Ersin Sürmeliler’e gidiyorum. Ücreti 120 lira. Evime yakın diye seçmiştim en baştan beri gidiyorum şuan 28+4 haftalığım sorun yaşamadım ama biraz yoğun olduğu için bazen acele geçiyor kontroller
DsMom Ays0 Aslında ben de özel adanada aynı durumdayım. Fazla yoğunluktan mı yoksa benim beklentim mi yüksek bilemiyorum. Çok çok teşekkür ederim cevabınız için. Değerlendireceğim
Ays0 DsMom Özel Adana’yı bilmiyorum buraya taşındık hamile olduğumu öğrendim pandemi hamilelik derken eve kapandım kaldım. Randevu olunca beklemiyorsunuz burada. Oldu da bir şey göstereceğim falan diyip randevusuz gidersen yandın 😂
Tosbikella DsMom hicran giriş baya övdüler internette de baya olumlu yorumlar var hiç olumsuz yorum yok