muallimehanimmom5 Tam olarak ne zaman kullanmaya başlanması gerekiyor ben 14. Haftadayım daha hiçbir şey kullanmaya başlamadım sadece göbek çevremde pul pul dökülme var onuda normal nemlendirici kremle nemlendiriyorum çatlak oluşumunu önlemek için hemen başlamalı mıyım öneriniz ne yönde
Mom0871 Demet84 evet aslında iç karnınızla alakalı karnınız ne kadar genişse o kadar az çatlak olur iç karnınız dar ise ne sürerseniz sürün yinede çatlayacaktır ben o yüzden hiç birşeye para vermiyorum çünkü boşa gidecek ☺️
Edali87 Yetgineslihan VeraVrea gizemercanoglu banada arkadaşım dedi kremler bi yere kadar karşılıyor içinde e vitamini olsa bile yetmiyor ayrıca e ve c vitamini alıp kullanmalısın dedi😬
Busecnr40 ebooss genelde herkes catlaklarin genetik oldugunu soyluyolar o yuzden bi kreme bir suru para vermedim 35 tl gibi bi fiyata hindistan cevizi yagi ve tatli badem yagini birbirine karistirdim 36. Haftamdayim hala çatlamadim
Ebru-evlek Bence en iyisi kantoron yağı ben onu kullanıyorum çatlağı önlüyor hatta çatlak varsa bile iyi geliyormuş 24 haftadayım ıkız gebeyim daha catlamadık erken belki ama sımdılık memnunum
gulleerr Her gece yatmadan ve sabah uyanınca vazelin, ve gün içinde ara ara 6-7 sefer bebe yağı sürdüm. 36. Haftadayım şükğr henüz çatlak yok 38de sezeryan olucam zaten son 2 hafta 💪
Edali87 ebooss hindistancevizi güzel kokar kakao yagi da bitter çikolata seviosaniz o yagi yemek bile istersin🤣
Edali87 Bu arada bebek yagi kullananlara uyarı yapayim johnsons baby ve dalin gibi yağlar kanserojen madde içeriyor isterseniz İnternete ywzin bakın aldığım 3 kutu yag çöp oldu güvenilir tek bebek yagi mustela
Berrinsahinn ilknur29 merhaba bende bugün bio oil sipariş verdim trendyoldan inş iyi gelir.doktor lireac yazdı ama eczaneye sordum epey pahalı fiyatı bende bio oil aldım bakalm nasıl olacak
Berrinsahinn ebooss 32.haftadayım hiç birşey kullanmadım hiç çatlagım yok.ama ne olur ne olmaz diye bio oil sipariş verdim gelince kullancgm her ihtimale karşı.Birde bio oil göğüs çatlaklarına da kullanılır mı acaba bilgisi olan varsa yazabilir mi son zamanlarda göğüs ucları da çatlayabiliyormuş