Avsanem ilknur29 bende onu çok duydum sudocreamde önerenler oldu peki hamileliğin kaçıncı haftasından kullanmaya başlamak gerek?
MuucizeminAnnesii Fiyatları nasıl acaba? Benim şuan durumum olmadığı için bebek yağı kullanıyorum o nasıl gelir?
Fatmadumankorc MuucizeminAnnesii Merhaba hayırlı akşamlar beni yanlış anlamazsanız mesajınıza duygulandım size ulaşıp çatlak için krem göndermek isterim
Kado87 ebooss valla ilk hamileligimde 1 kere bile yag surmedim ve karnim.ikiz gebeligi gibiydi Allaha sukir catlama olmadi arkadaslarim birsuru yag surdu catladi biraz genetik bence
Mucizem0405 Bioil kullanıyorum ama içerik olarak temiz değil 😊 çatlak oluşması genetik bir şey ailecek çatlıyoruz mesela 😂😂 ne yaparsan yap olacağı varsa oluyor. Çok dert etme artık güzellik merkezlerinde buna çareler var 😂😂😂
Selcans Mucizem0405 Bio-oil’in Türkiye’ye natural versiyonu geldi. Onun icerigi digerine göre temiz ve bir tık pahalı bende yeni aldım umarım işe yarar 😊
minemom ebooss moral bozmak gibi olmasın ama hamileliğim boyunca düzenli olarak çatlak önleyici krem artı yağ kullanmama rağmen karnım harita gibi oldu her türlü çatlak oluyor 😥🥺
Asel3_4 ebooss badem yağı çok iyi ama eyer ırsi olarak varsa çatlak oluşuyor muş ztn yani annenizde falan olmuşsa sizdede oluyor
Yeliz_yeliz ebooss 8 ay boyunca bir cok ürün kullandim son ayimda kullanmama ragmen catlaklarim olustu ne kullanırsan kullan vücut el verisliyse oluyor
Aysecylnn ebooss ben 36. Haftamdayım badem yağı kullandım sürekli hiç çatlağım yok ne göğüslerimde nede karnımda 😊
CerenGdk Çatlayacağı varsa kesinlikle çatlıyor gerçekten kremdi,yağdı evet aşırı oluşumu belkii etkiliyordur ama yapınızda varsa mutlaka çatlıyorsunuz. Okadar düzenli kullandımki ama yinede oluştu malesf :)
Neseli5 ebooss yani bunu söylemek istemezdim ama, hiçbir faydaları yok canım malesef, genetik ve vücut yapısı, çatlayacaksa önüne geçemiyorsun, tabi kullanmak yinede sana kalmış
Baytore55 ebooss merhaba 10 haftalık hamileyim bende doktorum dün striacare diye bi çatlak jeli önerdi daha kullanmadım bakalım inşallah olmaz bi sıkıntı
DiDoCe ebooss Lierac kremini 3. Aydan itibaren kullanıyorum henüz çatlak olmadı 33+5 . Simdi bioil ve hindistan cevizi yağı aldım başladım birde esas kritik haftalara girdik bakalim ne olucak :) buarada badem yağı kıllanma yapıyor
Didonutella ebooss sabah hindistan cevizi yağı akşam kakao yağı ve badem yağı karışımı. 34. Haftamdayım ve çatlak yok. Ama genetik bence… Çatlarsak da 2 dk lık lazer tedavisine bakar ya çok da takmamak lazım.