Selam kızlarrr beni uzuun hamile kalma ve bu süreçte yaşadığım şeyleri anlattığım o postla hatırlayanlar olur herhalde cok fazla kardeşim doğum hikayenide merakla bekliyoruz demişti onlar için bu yazıya doğuma 5 gun kala başlıyorum cunku planlı sezeryanım one çekildi ilerleyen günlerde ne yaşarım bilinmez ama şuan derin acılar içerisindeyim alt karin ödemi oluştu yaşayan varmı bilmiyorum ama yaşayan bilir diyorum bu acıyı yürümek oturmak uyumak sağdan sola dönmek işkence gibi hatta altıma geceleri bez bağlamayı bile düşündüm doktorum yaşadığın acıyı tahmin edebiliyorum o yüzden seni yormadan bebeklerimizi alalım dedi Allah nasip ederse 28 mayis 2021de 36+3te ikizlerime kavuşacağım bunca acıya katlanmaya tek tesellim onlar çünkü şuan tarih 24 mayıs bu dört gün geçermi geçerse nasıl geçer bilmiyorum bebeklerim sagliklimi neler olacak buyuk merak içindeyim sabir edebildiğim yere kadar sabır etmeyi çok istedim bekle kizim bekle pes etme diye diye 2 hafta geçti bu acıyla artik hayatimi tamamen olumsuz etkileyecek raddeye geldi insallah bu yazıya bebeklerimin kokusunu ceke çeke devam edeceğim….
28.mayis2021 sabah saat 9.30da Kavuştuk biz gayet pozitif bir dogum oldu herseyiyle bize destek olan doktorumuz hastanemizin guzel çalışanları gerçekten şanslı hissettiriyor bebeklerim gayet iyiler ilk 2 saat oksijen desteği almışlar ben pek kendimde değildim alt karin ödemi yuzunden cok daha alttan sezeryan kesisi atılmak zorunda kalmış o beni biraz zorladı ikizlere hamile olan anneler hic korkup kendinizi germeyin pozitif düşünün evinize bebeklerinizle gitmeyi hayal edin inanin siz ne kadar iyi olursanız bebekleriniz de bir okadar dirençli oluyor şükür ki evimize beraber geldik cok şükür mucize gibi birseyler simdi 8 günlük oldular ne kadar zorrr olsada bir okadarda güzeller hala birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz gazlar aglama krizleri uykusuz geceler dönüşümlü hem mama hem emzirme seansları geleceğe olan umutlarım sayesinde çekilir oluyor Rabbım herkese nasip etsin inşallah onurum ve ömerim miss kokulu yavrularım 🥰🥰