Doğum yapalı 21 gün oldu yazmaya anca vakit bulabildim 😊😍
Herkes gibi benimde gelmemekte ısrarcı olan oğluşum vardı👶🏻💙 10.05.2021 (39+6 günlüktük) tarihinde hastaneye gittik kontrole doktorum 40+3 günlük olana kadar bekleyelim eğer sancın olmazsa 15.05.2021 Cumartesi günü yatışını yaparız suniyle doğumu başlatırız dedi tabi beni korku 😨 sardı herkes gibi bende suni sancıdan çok korkuyordum kendi sancımla hastaneye gitmeyi hayal 💭 etmiştim bende yinede bir umudum vardı 5 gün gibi bir süre zarfı vardı belki sancım gelir diye herkes motive ediyordu beni ama ne yazık ki olmadı 15.05.2021 günü geldi çattı sabah saat 6 kalktık eşim annem ve kızkardeşimle birlikte hastanenin yolunu tuttuk Bende hala ne sancı ne suyum geldi hiç bir belirti yok hastaneye güle oynaya gittim diyebilirim resmen 😃 neyse hastaneye girdik yatış işlemlerini başlattık daha sonra odamıza geçtik ebeler hasta elbisemi giydirdiler alttan muayene ettiler sıfır açıklık birde rahimin yumuşaması ve açıklık olması için muayene sırasında bir şey koydular saat 7 de damar yolu açılıp suni sancı vermeye başladılar serum az seviyede akıyordu başlarda hiç bir şekilde ağrım falan olmadı daha sonra saat 3 civari ağrılarım dayanılmaz bir hâl almaya başladı artık nefes alıp vermede bile zorluk çekiyordum 😓ebeler muayene aldılar tekrar çatala çıktım açıklık 1 cm olmuştu 8 saat de sadece 1 cm inanılır gibi değildi aradan 2 saat geçti ebeler tekrardan muayene götürdüler açıklığım sadece 2 cm olmuştu 😞hiç ilerleme yoktu gerçekten suyumu patlattılar 😥herkes gibi bende çok korkuyordum doğumun son anda sezeryana dönmesinden sonuçta öyle bir ihtimal vardı daha sonra tekrar odama geldim artık bende güç derman kalmadı bebeğin kalp atışları azalmaya başladı zaten suyumun az olduğunu söylemişti doktorum kontrole gittiğimde belliki oda benim gibi yoruldu içerde ☺️🙂daha sonra doktor geldi ve sezeryana alınacağımı söyledi o kadar sancıyı boşuna mı çekmiştim 10 saat boyunca 😕çok korkuyordum ama yapacak hiçbir şey yoktu 😔ki ebeler sondayı taktı hiç birşey hissetmedim o kadar sancıyı aldıktan sonra sanırım bünyem yeterince uyuşmuştu ameliyat haneye girerken saat tam 17:45 di o kadar soğuktu ki titremeye başladım damar yolum açılmıştı zaten narkozu verince 2 dk içinde bayılmıştım oğlumu 18:06 geçe dünyaya geldi 🧿💙o ana şahit olmadım genel anestezi olduğu için gözlerimi açtığımda yatağımda baş ucumda eşim annem vardı bir de minicik bebeğim ❤️öylece etrafa bakıyordu narkozun etkisi hemen gitmedi o yüzden bebeğimi hemen alıp sevemedim tabiki.Ebe geldi odaya aralıklı saatlerle 3 veya 4 defa yanlış hatırlamıyorsam karnıma bastırdılar işte en zor an oydu benim için diye bilirim 😥😞dikiş yerlerim onlar bastırdıkça daha çok ağrıyordu ilk yürüyüş 🚶♂️ benim için çok zor olmadı rahatlıkla eşimin desteğiyle kalkıp yürüdüm sezeryan sonrası gaz çıkarmamış hastane eve göndermiyor biliyorsunuz Cumartesi günü girdiğim hastaneden Pazartesi günü öğlen çıktık gaz hemen çıkmadığı için ☺️😌 evet güzel anneler benim hikayem de bu kadar biraz uzun oldu ama kusura bakmayın 🙏😍herşeyi eksiksiz anlatmak istedim
"İnanın insan bebeğine kavuşunca bütün acılarını unutuyor gerçekten 🥰 şuan 21 günlük oldu oğluşum yanımda uyuyor 💤 💙👶🏻 1 hafta annem kaldı yanımda daha sonra kendim toparlandım kısa sürede bebeğime kolaylıkla bakabiliyorum dikişlerim yapıştırma oldu bi sıkıntı yok kapanmaya başlıyor artık😍😇
Allah herkese kolay doğum 🤰 nasip etsin hepiniz sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza inşallah 🙏😊🥰
Bu arada sorularınız varsa yanıtlaya bilirim 🥰😊