miniksevdamm Kızlar 22+3 haftalığım uyurken sağa sola çok dönüyorum uyku düzenim yok beni korkutuyorlar çok dönersen kordon bebeğin boynuna dolanır diyorlar doğru mu ya 🙄
Masal53 miniksevdamm ne alaka 😄😄 bilmişler yine iş başında valla biz hamileleri üzmek için 40 dereden su getiriyolar
Esraali miniksevdamm dönme uzanma gerinme napacaz anlamadım dr kontrolleri bunun için var cok biliyorlar
Tazegebe1 miniksevdamm 23. Haftadan beri boynunda kordon var bebeğimin şuan 36+2 ve çok şükür bi sorun yok kafaya takmayın her şeyi 😇
miniksevdamm Masal53 ayy deme ya zaten en hassas noktamız bebeğimiz gelen onunla vuruyor giden onunla 🙄
Masal53 miniksevdamm kız sağa sola dönülüyo diye kordon boğazına dolanır mı öyle olsa herkes kordonlu doğar 🥺🥺 öyle bişey yok merak etme kordon dolanmaz boğazına
Dubletombikdoner miniksevdamm ay her Denilene taksaydik 🤣diken ustundeydik ay hamilemiyiz yoksa yasaklar lügatimi belli değil🤣
miniksevdamm Tazegebe1 ay çok şükür öyle olsa bile demek sorun yok sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🌸