Sedakbyk Son 45 gun ama ben hala hazirliklara baslamadim,ne temizlik ne bebisin kiyafetleri hazir cok mu rahatim 😅🤣
Deletedmom_5 Sedakbyk Ay benimde hiç bir şey hazır değil 34 haftalık olduk ama neyseki kıyafetleri riskim var diye erkenden yıkamıştım çanta hazırlamam lazım üşeniyorum suanki halimle o kıyafetleri yıkamak zor geliyo iyiki yıkamışım 🤷🏻♀️😁
Hatice_bilal Bizim de son 45☺️ kıyafetleri alındı ama yıkayıp ütülenmeyi bekliyor haftaya annemgil gelecek onları beklıyorum hem temizlik yapıp hem de artık çantamızı hazırlayacağız
Naz_01 Sedakbyk son 5 günü bekleyin siz hazırlık için 😀😀.şaka bi yana başlayın artık ben 29.haftada başladığım halde hala eksiklerim var.bugün tüm kıyafetlerini ütüledim halim kalmadı
Soe Sedakbyk benim son 44 ama sezaryen olacağımdan daha az kaldı. Neredeyse her şeyi hazır bi biberon ve emziğini sterilize etcem o kaldı.
HavvaMerve Sedakbyk Sezaryen olacağım için bizimde son 45 ☺️🥰 Bütün hazırlıklarım bitti bekliyoruz bakalım ❤️
Bebeklimm Sedakbyk benimde son 28 bebeğin eşyaları yıkandı ama benim daha eksiklerim var bu hafta başı alıp artık çantamı hazırlamam gerekiyor ev temizliği de bitti sayılır
Mervembrs Benim de son 45😍 28. Haftadan bu yana riskli olduğum için yıkadım ütüledim eşyalarını. 0-3 3-6 aylık tüm eşyaları hazır. Çantası hazır. Bir tek kendime çanta hazırlayacağım :)