Dilansncr Merhaba arkadaslar ikili test yapan arkadaslar sonuc kagidinda hGC diye bir oran var sizin oran kac bakabilir misiniz 🙏🏻 Arkadaşımın annesi ebe bu oran 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız evlat sahibi olursun demişti tabi bu yüzde yüz tutulcak bir oran olmayabilir 🤔 benim 28 yazıyor ve daha cinsiyeti belli değil birkaç güne doktora gitcem o zamn belli olabilir ya sizin ki kaç ve cinsiyeti belli mi 🙈🙈
Mnkse Dilansncr merhaba canım hgb oranı 50nin üzerindeyse erkek çünkü benim oran 11,6 bebiş de kız olacak hayırlısıyla yalnış hatırlıyor olabilirsin belki de
GlhanSolak Ben ilk kez duydum bunu ama ikili de 26 yazıyor üçlü de 20 oğlum olacak cinsiyetini öğrendim 18 haftalıkken ☺️
Dilansncr Mnkse teyzeminde 50 nin üstündeydi kızı oldu o söylemişti bunu benimkide 28 de dha cinsiyetimiz belli değil ☺️
Narcicegi Dilansncr ben de öyle duymuştum 26-28 gibi bir şeydi ama kız bekliyoruz. Yani herkeste tutmuyor bu tarz şeyler
Dilansncr Aliceindunyasi Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah canım benim ki 28 de daha cinsiyetimiz belli değil bakalım ☺️
Dilekahinzen Dilansncr 33 çıkmıştı kızım olacak canım ☺️ Bence doğru değil bu ama karbonat testi yap internette yazıyo nasıl yapacağın çoğu kişinin tutuyo 😂 bunu da burda çok söyledim topa tutacaklar beni 😄
Dilansncr Dilekahinzen yaptım da tam anlayamadım ya çok mu köpürmesi gerekiyor bende üstünü kaplayan minik köpürcükler oluştu o kadar 🤔😂
Faziletttt Dilansncr kızımda 50 yukarısıydı evet ama bunda yaptırmadım cnm ikili testi ama cinsiyet erkek dedi doktorum 17+3
Dilekahinzen Dilansncr baya köpürüyomuş normalde. Benim de seninki gibi olmuştu. İlk yaptığımda hiç köpürmedi sonra bidaha yaptım hafif köpürür gibi oldu ama çok köpürmemişti
Dilansncr Dilekahinzen hadi ya cinisiyetiniz kız dimi 😊 bende hafif köpürdü de cinsiyet için gittim dün kordon vardı arada göremedik şansıma ama soktor büyük ihtimalle kız olabilir dedi 😊