Tugcetatli Kizlar merhaba rahim agzi kisaligi cikti bende de ama dikise gerek gorulmedi daha cok yatar pozisyondayim 19 haftamizi bitirdik kizimiz olacak insallah en cok merak ettigim bu durumda olup 7 aylik 8 aylik doguran tecrubeli annelerden bilgi istiyorum nasil gecirdiniz bu donemi zamaninda doguran anneler var mi? Kuveze girmek zorunda mi bebek? Sizce gerek gormedikleri halde serklaj yaptirmalimiyim? Daha cok merak ettigim soru var kafamda ama bana yardimci olur musunuz?
MinikMicizem Tugcetatli Neden dikişe gerek duyulması kusura bakmayın soruyorum bende dikisliyim 20 haftamda atıldı serklaj
Cansu_okan Vlla cnm bnimde erken doğumum var 31 haftalıktayız bnde düşünüyorum nasıl bir süreç olur Doğum yapsam bile açılmam yok
Tugcetatli MinikMicizem 3 cm denildi bir sonraki hafta gittigimde 2.5 cm dedi daha once 5-6 haftalik dusuklerim var buyuk dusugum olmadigi icin peritonoji uzmani bu sekilde doguma kadar gidedebilirsin yumusama gorunmuyor dedi 2 hafta sonra tekrar bakalim dedi dikise simdilik gerek yok dedi bende anlamiyorum🤷🏼♀️
Redpepper Kişiden kişiye değişen birşey bu ya ben de anlamadım full yatarak geçirip kısalığı artan da var pek dikkat etmeyip 40a gelen de var, yaşayıp göreceğiz galiba 🙄 ben de 24. Haftamdayım kısalık çıktı yatıyorum ve progestan kullanıyorum
Tugcetatli Redpepper gercekten bende anlamadim dediginiz gibi tuvaletten tuvalete kalktigim halde 1 haftada yarim cm kisalmis dedi doktor ama.buna ragmen dikiste demedi merak ediyorum mesela boyle olup 7 aylik dogum yapan varmidir ama yazan pek cikmadi
Tugcetatli Redpepper evet bende 24 haftaya gelmeden acaba baska bir doktormu gorseyi dusundum mantiklisi o olacak sanirim tesekkur ederim