Anneoluorum Kizlar resmen nerdeyse 41 olduk doktorum ne cati muyanesi yapti ne bisey bekleyelim diyip gonderiyor hersey yolunda diyor sancim filanda cok az ilk gebeligim cok korkuyorum rabbim korusun kakasini filan yerse diye
Emine_ali Anneoluorum sen stres yapma en tehlikesi bu bence biraz doktora güven sonra tevekkül et benımde aynı durumlar canım benım
greybrde Anneoluorum rabbim hayırla sağlıkla doğurmanı nasip etsin öncelikle 🥰 en sonki muaynemde bi bayan vardı 40 haftası dolmuş sancı vs yokmuş doktor 1 hafta daha bekle sancın olmazsa suni sancı veririz dedi yani beklemenizde bi sakınca yoktur sanırım
Mrvgl Anneoluorum 41+0 da doğum yaptım. Benmde korkimdu o . 37. Haftada özelde çatı mauyenesi oldum. Devlette doğurdum. Mekonyumu yapması ayri,yemesi ayrıdır. 42 den sonra başlar tehlike. Ama siz dr unuza 3 günde bı kontrol olun
Nanelisekerr 41 olupta nasıl hala muayene etmez garip. Belki suan açıklıpınız bile vardır. Zamanınız da çok geçmiş. Ben 40+0 da doğum yaptım. Bebeğim mekonyumunu yutmuştu. Tedbirli olmakta fayda var.
Anneoluorum Emine_ali stres aşırı fazla igneden bile korkan insanim dogum yaklaatikca cok stres yaptim simdide bisey olacak diye korku var
Nanelisekerr Emine_ali Benim doğuma yakın oldu ozaman da ister istemez ben stresliydim. Doğumum kısa sürmesine ragmen böyle bir sey basıma geldi o yüzden tedbirli olmak lazım
Emine_ali Mavilotta sürekli düşünmemek kafa dağıtmak lazım hem vaktı dolunca kaka yapar diye düşünüyorum bizimkilerin vaktı dolmadı ki 😍 stres yok Allah’ın izni ile sağlıkla bebegımızı kucagımza aldığımızı hayal edicez 🤲🏻 Rabbim herkese kolay doğum nasıp etsın