gulsen_57 Kızlar duanıza talibim birazdan hastaneye gidicem 5 dk bir belden vuran ağrıyla uğraşıyorum dua edin bana ne olur 😞
Boncukgiller003 gulsen_57 öncelikle başınız sağolsun. Rabbim bir yerden yakıp bir yerden yapıyor .. ölümde doğumda bizim için. Eminim çok zor zamandasiniz Allah’ım yardımcınız olsun. İnşallah kazasızca bebeğinizi kucağına alırsın 🙏🏻
Ladybird25 gulsen_57 öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır ve dayanma gücü versin Doğum da ölümde bizler için elden be gelir rabnim hayırlısı ile evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah benim kayınpederim öldüğü gün görümcem de Doğum yapmıştı yaşadım bu durumu sizi anlayabiliyorum
Dubletombikdoner 😍sakin olun öncelikle bebeğiniz saglicakla gelsin rabbim bir yerden alip bir yerden veriyor kendinizi üzmeyin bebeğinizi etkilemeyin allahım yardımcınız olsun 😊 kaç haftaliksiniz bilmiyorum ne zaman gelmek istiyorsa ozaman gelsin
havvaslan2907 Başınız sağolsun allah rahme eylesin bende 3 ay önce babamı kaybettim o zaman da 5 aylık hamileydim çok zor bi durum allah sanır versin🥺
Esraali Allah rahmet eylesin hayat böyle birsey birilerinin son günü olurken birileri için baslangıç size biraz olsun teselli olur bebeğinizin gelişi🙏🙏🙏