Merhabalar öncelikle 😇 çok zorlu bir süreç geçirdim hamilelikte düşük riski erken doğum pıhtılaşma covid derken herşeyi yaşadım resmen. 40+3 ün sabahı hastaneye gittim artık karar vermem gerekiyordu. Ya suni ya da Sezeryan ama be açılmam ne ağrım ne kasılmam hiçbir şeyim yoktu. Birde bana spinal daha kolay gibi geliyordu. Neyse yatışım yapıldı. Somda dan korktuğum için spinal sonrası istedim ama kendimi orada kaçtığım için hissettim takıldığını. Spinal im çok zorladı beni. İğne hiç acıtmıyor incecik ama ben her defasında istemsizce kasıldık hep vuramadılar. En son yatırıldım yan olarak dizlerime göğüsümün altına kadar soktum iki büklüm. Ancak öyle vurundum spinal ilaç ise kaslarımın arasından çok zor ilerledi. Kasıklarım feci ağrı yaptı o an normal olsaydım dedim keşke kendi kendime. Sıcaklık hissettim işleme başladılar herşeyi hissediyorsunuz sadece acı ağrı yok ben o batikonu sürdüklerini bile hissettim. Sonra ne olduysa ben bir anda bayılmışım sakinleştirici almadan. Kendim şoka girmişim kasılarak bayılmışım. Tam oğlumu çıkartırlarken ayıldım neyse ki. Allahım bir mıgırtı o an dünya durdu benim sonda bir çığlık ağlamaya başladım getirdiler kokladım öptüm. Beni de işlemden sonra odaya aldılar. İlk yürüyüş beni çok zorlamadı ağrım da biraz oldu. Ama ilk idrar çok acı ile yaptım hala oluyor arada kasılma gibi. Gazı çok zor çıkarttım bu yüzden hala çekiyorum gazı. Ama çok ta anlatıldığı gibi mükemmel bir olay değilmiş spinal tabi kişiden kişiye göre değişir ama beni zorladı yani 😇🙏 ama herşeye değer heryerim bebek kokuyor artık mükemmel birşey ❤️ Varsa sorularınız cevaplayabilirim