Bb1 16 haftalık hamileyim bugun 1. 2 defa vajinadan bişey çıkacak gibi hissettim.Birsen akıntım geliyor gibi hissediyorum bakıyorum birşey yok bikaç saat sonra yine aynı şey.bu ne olabilir yaşayan varmı
Sanemv03 Bb1 bu bendede oluyor bazen suan 23+6 olmama ragmen sanki icinde bisey varda gelmiyo gibi bi hislik veriyor bende anlayamadim
Derensmom Bb1 o haftalarda benimde olmustu enfeksiyon çıkmıştı ve magnezyum eksikliğinden kramp giriyormuş
Haticesari Bb1 16.haftada sen böyle diyosan biz napalim balım 38 hafta oldum her an çıkcak gibi oluyor çok zorluyor çok allah yardımcın olsun
Bb1 Derensmom benim enfeksiyon tahlili temiz çıktı ağrılı bişeyde deildi yoğun akıntı boşalacak gibi hisettim ama bişey yoktu garip nişey
Bb1 Haticesari Allah sizinde yardımcınız olsun ama ben bebek olduğunu düşünmüyorum boyle yoğun akıntı akacakmış son anda durmuş gibi hissediyorum
Haticesari Bb1 bebek baskı.yaptigi için zaten akıntı geliyor gibi hissediyorsun bence bende de çok.oldu akıntı gelmiş gibi oluyor ama gelmiyor