Kaderberatmelek Arkadaşlar 27+3 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini dün sabahtan beri hissetmiyorum
gamzosgamzos Kaderberatmelek benim kızım duştan sonra çok hareket ederdi bir duş al istersen canım ama hissetmessen yinede doktora git
Sermec27 Kaderberatmelek dünden beri harekekt yoksa mutlaka bir acile gözükün bu haftada 1 gün hareketsizlik normal değil
Gurbettt Kaderberatmelek tatlı birşeyler yee canım hareket etmezse kısa bir sürede bir sağlık ocağına gidip kalp atışlarini dinliye bilirsin . Bu zamanlarda bebisler uzun süre uyurlarmis uyuyorda olabilir ama ihmal etme sakın .
Kaderberatmelek gamzosgamzos duşumuzu günlük rutinle yapıyoruz çünkü temizlik hastasiyim uzandim bekliyorum hala herkes etmesini
Kaderberatmelek Gurbettt akşam acile gidecem eşim işte şuan ama tedirginim doktorla konuştum hastaneye çağırdı
Kaderberatmelek gamzosgamzos iyiyiz şuan şükür uykucu bi bebek ama diğer günlere göre hareketleri aynı değil teşekkür ederiz cnm
ahlasinannesi Kaderberatmelek çikolata yiyip solunuza yatın şarkı dinletin o zaman hareketleniyorlar. Bende bir kere 3 saat hareket etmedi diye hemen gitmiştimde doktor kızmıştı inşallah birşey yoktur canım
Kaderberatmelek minikprensimmm123 ahlasinannesi ahlasinannesi teşekkür ederim canım hepsini denemiştim 1 buçuk gün hareket etmedi uykucuymus kızımız dün gece çok hafif hareket etti ama önceki gibi değil nedense hayırlısı olsun
Kaderberatmelek Melamial Hergun ki rutin işler temizlik hastası olduğum için evin içinde sürekli kendime iş çıkarıyorum iyiyiz şuan ama çok.şükür sağ olun