Ebrukarayali Merhabalar, puset minderi, puset örtüsü ve müslin örtü gerekli mi ? Alıp almama konusunda kararsız kaldım. Doğumumuz nasipse Ağustosa denk geliyo
DefneRana Ebrukarayali müslin alınmalı puset minderi ben almadm kendi minderi vardı puset örtüsü aldım ama bi iki kere kullanmışımdır aldığım en gereksiz üründü bence
MomHero2 Ebrukarayali sadece müslin örtüsünü de istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz müslin dışında gereksiz diğerleri
Dilekcnkn Ebrukarayali Ben müslin örtü aldım öyle yani kesin gerekli diyemem ama aldım puset örtüsü ve minderi de alıcam hastahane başka yere falan gittiğimde lazım olur minder de destekleyici sonuçta yani evde falanda kullanıyordum ben puseti o yüzden alıcam tabi herkesin kendi görüşü bazıları gerek yok diye düşünebilir ☺️
Lulemom Ben sadece müslin aldım. Zaten onu da puset örtüsü olarak kullanabilirsin. Puset minderine de bence gerek yok çünkü zaten pusetin kendi minderi var.
Alpaserdu Dilekcnkn düşünceleriniz çok doğru tecrübeli biri olarak söylüyorum özellikle minderi pek çok yerde kullanıyorsunuz ben anakucağında bebek arabasında her yerde kullandım ve aldığım çok kaliteli ikinci çocuğumada kullanıcam
Eda115354 Ebrukarayali aldığınız pusete göre değişir puset içi dolguluysa gerek yok bence ben almadım da. Müslim bezler çok gerekliymiş bizim de doğum ağustosta iki normal bi tane de pike gibi kullanmak için dört katlı müslin aldım. Puset örtüsü de müslim bezlerden yaptırıcam bi tane sinek olur veya gelen geçen görmesin bebeği dışarıda diye o da gerekli bence.
HavvaMerve Ebrukarayali Eger bel destekli puset alırsan içinde minderi oluyor puset örtüsüne gerek yok onun yerine müslin örtersin ama müslin gerekli kesinlikle almalısın 👍🏼
Beyzan Ebrukarayali puertinizin içinde bir minder ya da bel desteği yoksa yeni doğan direk gömülür içine i nedenle minder sart. Müslin örtü başta gereksiz gibi geliyor ama yaz bebesi için eliniz ayağınız olacak şöyle ki uyudugunda üstüne örtü Kundak niyetine Banyodan hemen sonra sarmak için serin havada dışarı çıkarsanız üstüne atmak için vs bir sürü kullanım alanı var ayrıca puset örtüsü olarak da kullandım ben muslini
raiko Sadece müslin örtü aldım. Pusetin kendi minderi var zaten. Gerek yok gibi geliyor bana. Ama baktım gördüm lazım, doğduktan sonra alırım.