Pnryr Samira67 bende bilmiyorum ki resim yüklemeyi ama dr yazmıyor diyorsa demekki o firma cinsiyete bakmıyor
Umayyy Ladyy 😍💙15+6 dayim bilmiyorum erkek bebek belirtisi nasil oluyor 😊 gayet iyiymisiz balik yagi kan hapi decavit basladik onumuzdeki ay detayli ultrasona gir dedi o kadar 😊
Umayyy Ladyy bazilari hep eksi asermemden karnimin cok az olup yuvarlak olmasindan kiz dedi etrafimdakiler bi de tembellestim diye 😂😂 ama tam tersi cikti😂 bacak arasinida gordum kesin erkek 🤭🤭💙
Humeyrakrtl64 Kizlar post acmayi bi turlu beceremedim biyerde okumustum 2li tarama testinde bebegin cinsiyetide cikiyo diye ben pek inanmadim ama dogrumu acaba diye sormak istedim bide 2li taramada kan aliyolar ya neye bakiyolar
Babymother32 Senaaay bana 11+2 de yuzde 90 kiz dendi 12+2 de ayni doktor erkek oldugunu gordu.zaten nifty testimde 11+5 te gelmisti kan testi yani oglumuz oluyor.demem o ki minimum 12+ li gunler dogru sonuc veriyor bebegin 1 haftada pipisi olusmustu resmen oncekinde yoktu cunku
Ladyy Umayyy bizde tam 16 haftadayız yarın randevu var bende çok heycanlıyım. Yani tatlı yediniz mi göbiş çıktımı bulantı kusma sivilcelenme o gibi şeyler hurafe işler 🙈😂🌺