Senaaay Ben haftaya kontrole gıdecegım öleceğim meraktan😂bir oğlum var ama bu fasulye de erkek galiba 😂💙
DefneRana Senaaay merhaba benimde 15 hafta 🌺 24 üne randevu aldım bir kzıım var 3 yaşında bakalım bu yavru ne olacak bizde çok merak ediyoruz
Senaaay Annesininkuzusu01 ay ben 13 de gittim doktoruma sordum beni bir azarlasın insan önce sağlıklı mı dıye sorar dedi😂
Senaaay Babyiveannesi ben cok heycanlıyım günler gecmıyo kızım olmasını cok ıstıyorum🥰 ama 11 haftalıkken meraktan baska bı doktra gıttım erkek dedi
Annesininkuzusu01 Senaaay Hahaha benimki de ne yapsam hareket etmiyordu tatlı şeyler yiyorum tık yok, en son yürü biraz gel dedi doktorum öyle görebildim her gittiğimde acayip şekillere giriyor artist😂😂
Senaaay Annesininkuzusu01 benım kinin durusu cok iyiydi ama doktorm benı tersledi😂korkuyorum bu haftada soylemez dıe
Selocan59 Umayyy bazen ara ara giriyordu bu hafta kesildi büyüyor normaldir denildi bende çok endişe ettim
Senaaay Umayyy evet ya 12 . Haftada %70 erkek demisti baska doktor acaba degısrmi😂 böyle dusununcede vıcdan yapıyorm erkek olursa haksızlıkmı olur die
Pnryr Umayyy bi gece rüyamda pembe kundaklı bebek alıyorum kucağıma ertesi akşam karnıma elimi sokup pipisine dokunuyorum ne tuhaf bi durum hayırlısı sağlıklısı ile öğrensek de dediğiniz gibi rahatlasak 🙂
Umayyy Senaaay İnsallah degismez bence haksizlik degil 😊 ilk hamileligim benimde icimden sadece erkek gectigi icin erkege odaklandim kiz derlerse bi soka girerim 😂
Umayyy Senaaay cok is yapmiyorum ama uzuntu yaptim biraz haftaya doktorada soruyum insallah bisey olmaz 🙏
Glsm48 Umayyy ben erkek hissediyorum en Baştan beri 😁 doktor kız dedi ben erkek hissediyorum dedim tekrar baktı yine kız 👧🏻 Kızlar cimcime oluyor 💓
Senaaay Umayyy kötü düşünme canım benım de ilk gebelıgımde kasık agrım cok oluyodu. Karnın rahmın genıslıyor cok normal😍