Uza Kızlar merhaba, ben 17, 18 ve 19. Haftalarda bebeğin hareketlerini pıt pıt kelebek şeklinde hissediyordum genelde de sırt üstü uzandığımda şimdi 20. Haftadayız 3-4 gündür hiçbir şey hissedemiyorum çok endişeliyim
YuvarlanamayanPandaa Uza normal canım 26-28 e kadar düzenli hissedemezsin ben 20 den sonra başladı 21 im hala düzenli değil ikinci gebelik birde bebek arkasını dönmüş olabilir
Uza YuvarlanamayanPandaa ya İnan çok korkuyorum böyle 2-3 hafta günde 1 kere bile hissediyordum şimdi 20 haftalık olduk 4 gündür hiç kıpırdama yok karnımda yumuşacacık
YuvarlanamayanPandaa Uza yok daha onun kendisi ne kadar ki benım 35 haftalıkken 3 gün hareket etmemişti oğlum megerse arkası dönükmüş birde bagzı bebekler az haraketli olur oğlum çok hareketlıydı kızım çok az normal yani korkma kuzumkı 20 hafta çok küçük daha
Uza YuvarlanamayanPandaa yani şimdi o güzel bebek hareketi hissiyatını hissedip bu kadar kısa sürmesi biraz üzdü sadece ben her geçen gün daha kuvvetlenir diye düşünmüştüm
YuvarlanamayanPandaa Uza diyorum ya canım belki çok hareketli bir bebek olmayacak yavaş sakın olacak belkide hareketli hu ayalrda çok düzensiz olur normal 28 den sonra tam olarak düzene biner hareketlı bir bebek olursa
Uza YuvarlanamayanPandaa sanki şimdi size yazarken pıt pıt etti gibi böyle damat atması gibi bu bile insanın içini rahatlatıyor