Rmys11 Denize girmek sıkıntı yaratıyormu haftaya vana gididez oranın suyu sodalıymış sanırım bi sorun olur mu bilemedim
Edali87 Rmys11 girilir canim havuzdan daha temiz ama kendi vuxudunu dinle üşürsen çık ıslak mayo bikini asla durma hemen giyin
Eminos123 Rmys11 gecen hafta denizden geldim bisey olmaz hani havuzlardan daha temiz deniz kenar kisimlarinda durmayin oralar kirli ve kumlu olur haliyle icine girin yuzun hatta tekneyle gezi yaptik acik denizde yuzduk 28 haftaliktim
Nimet_Gamze34 Benimde bir bilgim yok. Ama ben olsam girmem. Enfeksiyona zaten çok açığız bu dönemlerde. Riske atmazdım.
dd34_ Rmys11 ben doktoruma sormuşyum su temizse gir demişti girdim çok şükür bişi olmadı enfeksiyon kapmamak içinde hep kızılcık suyu içiyordum aile doktorumuz önermişti ilk başta olmuştum çok şükür daha hiç olmamıştım şuan oğlum dört aylık 🤗
Meless Rmys11 doktorum 29.haftaya kadar havuz ya da denizde yüzebilirsin dedi bana. Benim düşük tehlikesi vs yok. Sizin varsa değişebilir bu durum
Meless Rmys11 hiç bilmiyorum doktorum geçen öyle dedi bizde tatile gidicez diye sorduk. Ama bence sıkıntı olmaz benim doktorun garanticiliği gibi geliyor bana. Eltim doğuma 1 haftaya kadar havuzdan çıkmamıştı
Merve171214 Rmys11 benim doktorum deniz ve havuzu yasakladı şu dönemlerde enfeksiyona çok açığız girmen yasak dedi