MeloMelo MercimekveAnnesi16 soğan kürü nasıl birşey nasıl uygulanıyor ki hiç bilmiyorum🤔 sizinkini geçirdi mi acaba?
kirpapatyasiii MeloMelo rica ederim aroma terapi diye geçiyor bana da doktorum önermişti tabi doktorunuza danışın her ne yapacak olursanız çok geçmiş olsun 😊
MeloMelo Hilalayzz bende idrarımı yaparken şiddetli sancı oluyor idrar yaparken çok zorlanıyorum ağrıdan, akıntım var yine ama aşırı değil rengi şeffaf. Bol su içiyorum günde 3lt kesin içiyorum birde içmesem nolurdum kim bilir🙄
MercimekveAnnesi16 MeloMelo soğanı 2 su bardağı suyun için kabuklarını soyup dörde bölerek kaynatıp soğuyunca içiyorsunuz gebe değilsiniz dimi
Birannehikayesi MeloMelo eşinden kaynaklı olabilir, sen ilaç kullansanda tekrarlar eşinde bi doktora görünsün bence
MercimekveAnnesi16 MeloMelo yapmayın o zaman ne tepki vereceğini bilemem o yüzden yapmayın ben hamile kalmadan önce yapmıştım bunu
MeloMelo MercimekveAnnesi16 zaten doktoruma sormadan yapamam bende ama teşekkür ederim tavsiyeniz için🙂
Happy-41 MeloMelo idrar yaparken yanma mi oluyor antibiyotikler sonrada devam ediyor mu kaşıntı vs yapıyor mu
MeloMelo Happy-41 idrar yaparken yanma ve sancım oluyor normal zamandada kasık ağrım oluyor malesef.. Ama kaşıntım olmadı. Antibikotik kullandıktan sonra kesilir gibi oldu 2kere antibiyotik kullandım bir kaç hafta sonra yine takrarladı
MeloMelo Melike1414 kızılcık suyunun çok faydalı oldugunu okudum mutlaka denemek istiyorum👍🏻 Teşekkür ederim
Fatma0Poyraz0 Sürekli yemeden içmeden bahsedilmiş ama bakımı nasıl yapıyorsunuz o da önemli mesela günlük ped kullanıyor musunuz pamuklu? Günde üç dört defa değiştirerek bol su içerek be yoğurt gibi ürünleri tüketerek 36 haftayı geçtim henüz yaşamadım
Curcu Fatma0Poyraz0 hamilelikte idrar yolu enfeksiyonun sebepleri çoğunlukta temizlikten kaynaklanmıyor. Fetüs idrar yoluna bası yaptığı için mesane tam boşalamayabiliyor bu da enfeksiyona sebep oluyor. Tek çözümü var bol su tüketip tuvaletini tutmamak mesanede uzun süre idrar birikmesini engellemek. Kefir yoğurt vs de probiyotik içerdiği için faydası olabilir
MeloMelo Fatma0Poyraz0 günlük ped kullanmıyorum, doktorumda önermedi. günde 2 defa çamaşırımı değiştiriyorum. 3lt su kesinlikle içiyorum en az sürekli tuvalete çıkıyorum. Yoğurt bol yiyorum aslında aşırı dikkat ediyorum çünkü kafama çok takıyorum artık bu durumu🙄