Birmelekannesi17 Belinde,omurilik kemiğinde rahatsızlığı olup da,spinal anestezi ile doğum yapan var mı acaba? Bende skolyoz ve kanal darlığı var. Doktorum anestezi uzmanı karar verir dedi ama ben genel atestezi istemiyorum sizce sıkıntı yaratır mı?
Semiha_ Birmelekannesi17 benimde omurgamda 2 tane kırık var trafik kazasında olmuştu bende bekleyim burada
Murvetdundar Birmelekannesi17 benim de omriligim de genisleme var normal dogum olur mu yada spinal anestezi
Minikkuss Birmelekannesi17 skolyozu olup spinal anstezi ile doğum yapani biliyorum.. ama ben skolyoz ‘ameliyatı’ oldum genel anestezi ile dogum yaptım diğer türlü yapamazdim belimde de platin var .. ameliyat olup belin neresine kadar platin var oda önemli .. spinal anestezide belden iğne yapılıyor haliyle o kısımda platin varsa malesef genel anestezi yapılıyor.
Birmelekannesi17 Minikkuss yok ben ameliyat olmadm ama rahatsızlığına çok eskidendi şimdi ağrım falan yok yapilirmi bilmiyorum
Momcans Ben de kaza gecirmistim pelvis kemigim ve lomber omurga kemiklerimde kiriklar vardi ama doktorum hic sorun olur vesaire demedi sadece normal dogumu onermedi sezeryan olacagim mecburi
Birmelekannesi17 Minikkuss hadi ya inşallah çok sevinirim genel olmak istemiyorum.. dar kanal rahatsızlığı var da uyuşmaz mi acaba