miniginannesi9 Merhabalar, sorum yukardaki gibi.cati muayenesi yapmadan açıklık belli olur mi? Doktor bilebilir mi ultrasonla falan
Deletedmom_5 miniginannesi9 Benim hep ultrasonla bakıp açılma yok diyor demekki ultrasonla bakılıyor :)
Dilekcnkn miniginannesi9 Doğum zamanı elle kontrol ediyorlar canım benim ultrasonla bakıyor açıklık yok diye ama doğumda elle bakarlar
Burcuckmk miniginannesi9 bi yere kadar usg de görebiliyorlar canim bebek orayi kafasıyla kapatınca cati muaynesi gerekiyor ve zor bisey değil
DamlaNur29 miniginannesi9 yukardan baktığında bana bebek kanalda 1 cm acıklık var demişti alttan baksam daha cok açılman vardır ama sezeryan olcagın için seni yormıycam dedi
miniginannesi9 Deletedmom_5 33+6 günlük hamileyim bana bu güne kadar bişi demedi, insan biraz korkuyor
zehranurr Deletedmom_5 rahim ağzına bakıyorlar. 24 haftalığım bendede bakılıyor her kontrolde. Çatı muayenesi farklı bir şey
Elfsndkl Valla en son doktor bana ultrasonda rahmini göremiyorum dedi o yüzden çatı muaynesi yapmam gerek dedi .
Sevda58 miniginannesi9 bilmiyorum şuan 32+5 im bebeğim haftasına göre kilolu sezaryan olsak bile yine de çatı muaynesi olunuyor mu
Deletedmom_5 zehranurr evet catı muanesi sormamiski açılmayı sormuş açılmayla çatı muanesi farklı alttan açılmayada bakılıyor evet ama ultrasonda da görünüyor
Sevda58 zehranurr Elfsndkl banada demedi de olur da 4 kg olursa sezaryan olur diye düşünüyorum. Kilo alımını durdurmak gerekir dedi. Şeker ölçüyorum devamli ama normal çıkıyor.
MeryemAsln @Elfsndkl Bana da aynı şekilde söylemişti Ultrasonla görmem mümkün değil deyip alttan muayene etmişti 🤷🏻♀️
Elfsndkl Sevda58 benim 31 haftalıkken yapmıştı çatı muayenesi benimkide haftasına göre kilolu ama sezaryan felan demedi
dlnyny Sevda58 32+6 olduk gelişimi hep 2 hafta önde bizimde son kontrolümüzde anne babaların bu durum hoşuna gider ama biz doktorların pek hoşuna gitmez normal doğumu etkileyebilir böyle giderse demişti.
Sevda58 dlnyny şeker olabilir dedi ölçüm yapiyorum 3 gündür ama bir problem görünmüyor. Kilo alımını durdurmamız gerekiyor dedi. Şeker de yoksa ne olucak şimdi
dlnyny Sevda58 ben şeker yüklemesi yaptırdım sırf bu yüzden. Bende de çıkmadı genetik yapıyla da alakalı oluyor anne veya babaya benziyor bebek
Sevda58 dlnyny olabilir eşim ve kardeşleri kilolu doğmuşlar ablamda çocuklarını kilolu doğurdu. Ailemizde şeker hastalığı da yok