Naz_01 Hazalmavzer 30dan beri ağırlaştığımı hissediyorum.yeni 32ye girdim kendimi panda gibi her bulduğum yere atıp uzanmak istiyorum 😊
Nehirimmm06 Hazalmavzer 31+3 oldum kasık ağrım var 2 gündür onun dışında çok ağırlaştım azıcık bi iş yapsam yatıyorum kalkamıyorum
FatmaArden_ Hazalmavzer 13 aylik bebegimle yorucu geciyor🤯basim ayni su sekilde oglum uyudugunda yataga bi atiyom kendimi kafa dinliyom ee agirlastik artik 🌼
Hazalmavzer Nurdan5434 Beyzaklc yatdinlen canım sessiz bir odada birsey yiyip dinleyin diyor doktor belki bebis buyuyor ya yeri daralmistir iri bebekmi
Melikecskn2303 Hazalmavzer valla daha önce denemediğim kıyafetlerimi deneyip kendime hem gülüp hem ağlıyorum kasık ağrıları başladı dönemiyorum ağırlaştım uyku uyuamıyorum.🤭
Nurssss Hazalmavzer bel çatı kalça kemiği agrısıyla baş etmeye çalışıyorum bir haftadır başladı sonumuz hayrolsun daha iki ay vaaar😒
buiyimi Hazalmavzer 31+2 ağırlaşmış hissediyorum 🤭 sürekli uzanıyorum. Harekette lazım nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏼♀️ çantayı hazırladınız mı siz ben henüz başlamadım
Hazalmavzer Hazalmavzer buiyimi bende baslamadım daha 35. Haftada baslarim heralde siz ne zamam baslayacaksiniz
Nurdan5434 Bizde 31+3 olduk kramplar halsizlik ..kasık vajina bölgesinde çok baskı ağrı hissediyorum zaman daralıyor heyecanda başladı 😀
Milenka Hazalmavzer 30+4 deyiz. Yürüyüşlerde vs zorlamaya başladı. Onun dışında iyi gibiyim ama gün geçtikçe neler olur bilmiyorum 😍
buiyimi Hazalmavzer benim henüz eksiğim bitmedi o yüzden başlamadım ama 36 ya kadar hazırlarım diye düşünüyorum ilkinde de 36 da hazırlamıştım
buiyimi Milenka iyi yapmışsınız aslında hazır olsa iyi olur insan ne olur ne olmaz diye düşünmüyor değil