Gizem_34 Arkadaşlar çok utanıyorum ama napıcağımı bilmiyorum ishal oldum 3gündür çok kötüyüm doktorumda tatilde onu suan arayıp rahatsız etmek istemiyorum ama artık cidden napıcağımı şaşırdım aranızda varmı böyle bir sorunla karsılasan napmalıyım🥺
HavvaFer Gizem_34 1 tatlı kaşığı nar ekşisi ile biraz Türk kahvesini karıştırıp için faydası olacaktır inşallah🤗
Kediannesi123 Gizem_34 sürekli muz ve patates haşlaması tüket probiyotik içecekler al iç yine de azalma olmazsa hastaneye gitmen gerekiyor canım gebelikte devam eden ishal riskli olabilir
HavvaMerve Gizem_34 Limon tuzu , muz , haşlanmış patates çok etkili oluyor canım geçen bende oldum yağlı yemek tüketmedim iki gün dikkat ettim hemen etki etti düzeldi bir dene istersen özellikle limon tuzunu
Gizem_34 Kediannesi123 çok teşekkür ederim denedim bakalım dediklerinizi insallah faydasını görürüümm
Gamzeakd Gizem_34 hastaneye gidin çok kötüyseniz. Günde 10 kere den fazla tuvalate çıkıyorsanız hastane gitmelisiniz. Vücut susuz kalabilir. Serum verirler belki. Evde de fizyolojik su yapabiliriniz .