Ismailemine Evinizdeki wi-fi’nin aylık ne kadar ödüyorsunuz Ben de eve internet bağlamak istiyorum da fiyattan sormak istedim de hani eve Ball andıran kişilerin acaba fiyatı ona ne kadar taktırılan aylık ne diyorlar
BegumIscanTunc Ismailemine annemler Turkcell Süperonline kullanıyor 115₺ ödüyor her ay bende Turkcell superbox kullanıyorum 170₺ ödüyorum her ay
Alpmete Ismailemine 75 TL birde televizyonu akıllıya çevirdik oda 15 TL toplam 90 TL bizimde Turkcell şimdilik bı problemimiz yok
Mizgin2020 Ismailemine turktelekom benimki kaynimla beraber bağladık 95 lira diğer kata da kabloyla modem çektik yarı yarı ödüyoruz
Firstlady Ismailemine bizde komsunun oh rahat valla😂😂😂 telefon numarasini koymuslar sifre esim bulmus)))
poyrazinannesi3547 Firstlady Aynısını size yapsalardı hoşunuza gidermiydi bile bile haram yiyorsunuz resmen …
Milenka Firstlady yemek değil evet ama kotası var mesela o internetin de. Sınırsız da bile belirli bir kota var ondan sonra hızı düşüyor Birinin haberi ve rızası olmadan onun malını kullanmis oluyorsunuz Buda ister istemez yuvanıza haram girmesine sebep oluyor