Papatya9 Doğumu başlatmak için yerleri silicem nasıl siliyosunuz çömelir gibi mi dizlerinin üstünde mi 😀🤷♀️
Uerdem Papatya9 bi arkadasim dogum için değil her zaman yerleri eliyle siler, ama doğumu sezeryan ile oldu… bence bu olay tamamen anatomik
Ayseucn Papatya9 kaçıncı haftadasınız bende 40 lara 41 lere kalmak istemiyorum her gün en az 5.000 adım yürüyüş falan yapıyorum yer de silsem mi acaba 🙈 36. Hafta bitiyo bugün
Mom789 Ay ben kendimi bildim bileli parke laminant diz üstünde,granitleride comelerek siliyorum 9aydirda hergun boyle siliyorum evi vileda takıntım yüzünde ama doğum falan yok 😂 tetikleyen biséyde yok bence başka bir yolu vardır da acaba ne 🤔
Esraali Tamamen yapıyla alakalı ben sancım varken yattım ne yer sildim ne yürüdüm duş aldıö kahve içtim uzandım 6 cm acıklıkla gittim ne hurma ne meryem ana otu evet belki yardımcı oluyodur ama tamamen fiziksel
Ayseucn Papatya9 eyvaah 😂🙈 burda bir sürü şeyler söylüyorlar ama işe yaramadı mı birde benim ilk hamilelik olduğu için 40 ı dolduracak diye korkum var açıkçası🙈
Dubletombikdoner Evde küvetiniz varmi 😹 varsa sıcak bir su doldurun icine girin 🤣 yoksa eve genis bir leğen alin ona oturun ama not olarak da legene tek oturmayin yaninizda biri olsun 🤣sonra kalkamiyorsunuz🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣