Cicikus1 Kızlar az önce detaylı ultrasona girdik ama oğlum yüzüstü yattığı için doktor bakamadı. 1 saat sonra gel tekrar dedi. Napcam bu çocuk dönsün diye 🤣
Pelinbyrktrlr Cicikus1 Benimki de secdedeydi 😅 yürüyüş yapıp tatlı bir şeyler yiyip 30dk sonra tekrar gel demişti. Bende işe yaramadı bizimki yine aynı pozisyonda duruyordu ama belki sizde işe yarar
midekoruyucu Cicikus1 ben ne yaparsam yapim hareket etmiyor sevdiğiniz veya sevmediğiniz bişeyi yiyin bence. Ben acı biber de buldum çözümü. Yiyince dört dönüyor içerde 😂😂😂
Hahahh12 Cicikus1 aynısını yaşadım 😂 1 saat yürüdüm vişne suyu , çikolata , süt içtim döndü 😂 ama bu seferde elini yüzüne kapattı 😂
Mom789 Bi yemek ye otur tatli ye kahveni iç bir yerde hem 1 saat gecer o zamana kadar hareketlenir illaki biseyler yediğinde o saate kadar 😂 ay ne fena bu bebisler ya 😂
Sulee_ Cicikus1 vişne suyu ic canım benimki çikolata felan yiyince uyuyordu vişne suyu içince hareketleniyo
Cicikus1 Burcu_NFUE sadece yüzünü gösterdi biraz. Doktor hafta ici gel dedi 🤣 en azindan yüzünü gördük 😍
Seranad Cicikus1 benimki en başından beri öyle ne yaptıysam olmadı yüzünü göremedik hiç 😂 ama detaylıya bakıldı sıkıntı olmadı
47zeynep47 Cicikus1 hemen girmeden çikolata ye ve tuvalete gitme ben öle yapmıştım.onceki bebeğimde hemen görmüştü doktor😁😁