esinnn21 sabah uyandığımdan beri sanki bugün adet olacakmışım gibi bel ve karın ağrısı çekiyorum 21 haftanın içindeyim bu normal mi? kanama vs. yok.tam olarak adet sancısına benziyor.aynı durumu yaşamış olan var mı?
Sarella esinnn21 uzanınca agrısı geciyormu? Kanama yoksa sıkıntı olmaz inşallah ama doktorunuzu bilgilendirin
Duruyubeklerken esinnn21 mutlaka doktorunuzu bilgilendirin yada acile gidin. Böyle ağrılar önemli diye biliyorum.
Deletedmom15257 esinnn21 arada ağrı oluyorsa ve hemen geçiyorsa benimde öyle dr sordum bol yürüyüş ve su ic dedi dr sordun mu hic ?
Meltem35 Benimde 26. Haftada aşırı bel ve kasık ağrılarım olmuştu doktoruma söylediğimde hemen gel dedi. İğne vuruldum acilde ve progestan ilaca başlattı. Ağrılarım durdu çok şükür
esinnn21 Deletedmom15257 soramadim doktorum tatilde ve hftasonu nedeniyle hicbir doktora ulasamiyorum:(
esinnn21 Deletedmom15257 arada hafif oluyor sanki adet olucam gbi vajinadada öyle bi his var adet olmusum gbi:/
ardengunes Canım 21 haftaligim aynı şeyden bende şikayetçiyim doktoruma dün sordum sadece dinlen fazla yorulma dedi bana bilgin olsun
ardengunes esinnn21 rica ederim 😊bi süre ara ver canım bende rapor almayi düşünüyorum bi 10 gün kadar