Zehra60muhammed Kızlar gunaydinnn bugün bebiş için ilk defa alışverişe cikicazda bana biraz yardımcı olurmusunuz neler almam gerek hangi ay grupları olması gerek ilk çocuk pek bisey bilmiyorumda🙂
belisslinaa Zehra60muhammed 0-3 ay çok bir şey alma 40ına kadar ya giyiyor ya giyemiyor 3-6 ay alabilirsin genellikle
Syda01 Zehra60muhammed yeni doğan fazla alma kesinlikle hemen Büyüyorlar.agiz mendili en gerekli seylerden biri bi de
Dilo3456 Zehra60muhammed yenidogan sadece hastane cikislarini alt ust patisiz takim iki de duz takim alabilirsin 3.6 ay al genellikle
gulin-35 Zehra60muhammed yenı dogan fazla alma dıyorlar ama yetmıyor kaka kusma derken her gune bır takım ıkı tane de yedek almalısın gerısını 3-6 6-9 ay seklınde alabılırsın
Dilekcnkn Zehra60muhammed ben 1-3 ay aldım kıyafetlerini ıslak mendil , alt açma örtüsü , bez battaniye , havlu , hastahane çıkışları vs alırsın biberon ve emzik kullanacaksan alırsın
turkankrbyk Zehra60muhammed 0-3 takim 40 gun giyiliyor deniyor da ben yine 6 takim aldim kuscak ya da ne bilim hastane gidip gelincek 2 3 takim yetmez