birkedilianne Gerçekten isim konusu çok zormuş. Eşle ortak karara varabilmek ise daha da zormuş. Sonunda oğlumuzun adını netleştirdik teyzeleri. Mehmet Han ❤️ Sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim 🤗
Ebrar3435 birkedilianne bizde bir türlü netlestiremiyorduk kızımın doğmasına son 19 gün kaldı Allahin izniyle sonunda ismini koyduk İsmi DEFNE AYMİRA❤ oldu çok şükür 😄🙏
belisslinaa birkedilianne lila istemiştim ben 🤣 sonra eşim de lina olsun dedi baya bi uzadı bu konu falan sonra ben belis olsun dedim o da belis lina olsun dedi yine de vazgeçmedi o isimden 🤣
birkedilianne Dubletombikdoner Çok teşekkür ediyorum ☺️ Sizin prensesin de ismi çok güzel. Özellikle Aseli çok severim🥰
a_burcu_bur birkedilianne 20 haftalık olduk, biz de karar veremedim. Eşim bilge kağan diyip duruyo 🤷🏻♀️
humeyra_tplsn birkedilianne MaşaAllah çok güzel bir isim 🍀Bizim cinsiyetimiz daha belli değil ama oğlumuz olursa {Fatih Efe} kızımız olursa{Amine Rana} koyacağız inşaAllah biz isimleri daha bebeğimiz yokken düşünüp kararlaştırmıştık🤭
Sedarknn humeyra_tplsn bizimde son günlerimiz yaklaştı sonunda karar verebildik. Oğlumuza Alp Han ismini seçtik 😊😊❤️
humeyra_tplsn Sedarknn sizin isminiz çok güzel MaşaAllah 🥰Sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşaAllah 🤲🏻
Mom0871 birkedilianne biz rahatız o konuda erkek olursa babalarımızın ismi Mehmet olucak efeyide ben koydum Mehmet Efe 😍