Yama Kızlar bugun 5+3 oldum kalp atışını nezaman duyarım ve hamilelik belirtileriniz oldumu hic belirtim yok suan .. cok korkuyorum 2 kere bebeklerimin kabı durdu kürtaj oldum o yuzden biraz pimpiriklestim sizde belirti oldu mu ?
Dilekcnkn Yama 6+1′de duydum ama doktorum daha yeni yeni attığını söyledi . Geçmişte olumsuzluklar yaşamışsın çok geçmiş olsun ama şimdi onları elinin tersiyle it ve asla düşünme düşündükçe korku sarar düşüncelerin hiç bitmez bu gebeliğin allah nasip ederse sorunsuz bir şekilde ilerleyecek ve sen bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın üzme sen kendini ☺️☺️
hava123 Yama seni o kadar iyi anlıyorum ki bes kayıp yasayan biri olarak elımde olsa her gun kalp atısını duymaya gidicem, ama hersey nasıp dua edelım ins duyarsın sende 1 haftaya canım
Yama Dilekcnkn Ins canim ins..bn yumurtlama testiyle gebe kaldim 11 mayısta yumurtlama oldu onu degrlendirdik ordan hesaplıyorum 26 günlük ama doktorlar regl hesapliyo 28 nisandan 5+3 oldu diyo 2 hafta sonra kalp atışı dedi.cok korkuyorum o yuzden yumurtlama tarihin tuttu bnm %100 eminim
Yama hava123 Ins cnm duadan başka yapcak biseyiniz yok nedense bunda cok korkuyorum hic bi belirti olmadığı için kendimi anlıyorum ama doktor bisy demedi normal ileriyi dedi suan
hava123 Yama inan belli bi sebep yok kalp atmıyordu , pıhtılasma falan bakıldı tasyıcısın dendi yani tam olarak pıhtılasmada neden olmus diyemeyiz dediler.. genetik vs hepsıne bakıldı , sizin neydi sorun
Yama hava123 eşime ve bana genetik bakıldı ama bizde cok sukur bisy çıkmadı bebegimde translokasyon oldu doktor %1 ıhtimal bu durum dedi.bende pıhtılaşmaya meyilli olduğumu soledi 2 bebekte genetikde söylendi keske ilk bebegede bakilsaydi
hava123 Yama ayy anladım 😔 iste diyorum ya Rabbim verecek olsun yeterki hic uzulmeyin ben sizi anlıyorum ama elimizden bisey gelmiyor maalesef Rabbim ne derse o