şuan zaten bunları yazarken ağlıyorum çok şeyin fatkındayım 12 yaşımdan beri aileme çalıştım mühtaç etmedim ama bakıyorumda değerim yok gözlerinde hamileyim hiç birşey yapmadılar acık konuşmak gerekirse kaynanam kayınpederim annem ve babamdan bana cok daha değer verir düşünürler .😢 buda beni çok üzüyor ben onların evladıyım ya ben elden niye görüyorum sevgiyi değeri 😞 hamileyim riskim vardı topu toplam annem 2 kez gelip bana yemek yapmıştır oda evi bana yakın kaynanamda yakın hep yemeğimi kaynanam yapar pazarımı o yapar annemde kaynanam yapıyor diye rahat ya kaynanan zaten yemek yapıyor diyor sensin benim annem senin yapman lazım değilmi😞 kayımbederim sanmıyorum ki boğazından güzel birşey gecse bizsiz yicek aksine bize yollar ama babam ulan bir kere bile demedi kızım birşeye ihtiyaçın varmı iki tane süriyeli kiracısı 1350 kira veriyorlar babama Hergün ekmek alır onlara hergün yemek yolluyor birkez bile bana yemek yada ekmek getiirmedi babam 14 yıl aileme calışıp 2500 maaş veren ben hiç birşey dwmiyorum onlar bu gidişle evlatlarını soğuttuyorlar kendilerinden