Aysegultkk Merhaba kızlar😍 8 Günlük taze anneyiimm baby me kullanıyorum deterjan ve leke çıkarıcı ama memnun kalmadım süt lekeleri çıkmıyor sizin kullandığınız markalar neler? 😍
Happyasya Aysegultkk arkadaşım leke üzerine aspirin sıkıyorum lekeler çıkıyor dedi isterseniz deneyin. Leke çıkarıcıdan memnun değilsiniz normal deterjanda mı kötü bende ondan almayı düşünüyordum
momsboys Aysegultkk uni baby kullanıyorum canım güzel ama kokusu bi değişik granül duru veya hacı şakir deneyecegim bide omo bebek deneyecegim bunlardan olumlu yorum aldım
Sumc Aysegultkk green cleanın çok övüyorlar ama bi yorumlara bak istersen ben deterjanını aldım ilk yıkama için memnunum
Aysegultkk Happyasya ben beğenmedim kokusu hoş ama leke çıkarması hiç yok birdeha almam. Aspirinde sağlıklı olurmu bilemedim yeni doğan bebekler için
Aysegultkk MineLule aklımda bu vardı birde duru granül dalin koku olarak daha hoşş muhtemelen onu alırımm
Happyasya Aysegultkk aspirin de çok katkılı bir deterjan değil bnce zaten lekeyi çıkardıktan sonra tekrar deterjanla yıkanacağı için herhangi bir katkı yapmaz