kubrakokcan Gokcecan99 Özel sada hastanesi , Özlem Özbilen’e gidiyorum gebeliğimin başından beri. Çok memnunum kendisinden ☺️
nurdane3504 Gokcecan99 Özel Çankaya Tıp Merkezine gidiyorum bende doktorum Alev Timur çok memnunum tavsiye ederim 🤗
Ogretmenanne35 kubrakokcan ben de kendisine geçtim Hatice hanım gidince çok memnun kaldım. Salı günü çalışabilir raporu verecek onun için gideceğim çok ilgili ve sakince her şeyi açıklıyor ☺️☺️Özellikle 2. Gidişimde o soğukluğu da kalmamıştı ☺️☺️
AhahHbzhz kubrakokcan sada da ayrıntılı usg fiyatı ne kadar bilgin varmı canım benim doktorum da orayla anlaşmalı doğum falan orda olucak ayrintili usg için gün aldım ama fiyat bilgisi telefonda vermediler
kubrakokcan Ogretmenanne35 Ara ara soğuk gelebiliyor insana. Haliyle günde onlarca hastayla muhatap oluyorlar. Muhtemelen modunun düşük olduğu bir zamana denk gelmişsindir ilk gittiğinde 🥰
AhahHbzhz kubrakokcan tamam canım değiştirmiştir herhalde geçen aydan beri 15 inde randevum Bu ayın :)
Ogretmenanne35 kubrakokcan aynen olabilir. Hangi birimiz her zaman Güler yüzlüyüz ki işimizde . Ki onların işi de çok zor yani. Ama sevdim ☺️🙏🏻