Yagmur2204 Arkadaşlar benim düşük riskim var ve hem kalçadan hem karından iğne oluyorum bugün sabah biraz idrardan sonra sildiğimde hafif kahve rengi leke değdi yoğun değil minik minik ama akmıyor sadece sildiğimde değiyor sizce normal midir agrım falan yok
Bsra19ogz Yagmur2204 benimde düşük riskim var ilaç kullanıyorum ilk başlarda çoktu benmde azaldı kalp atışlarını duydum bebeğimin çok şükür. Tuvalat harici ayaga kalkmamı yasakladı doktorum çok dkkat edin hiç ayaga kalkmayın
Yagmur2204 Mlhameliha sizde de mi lekelenme oldu bende bugün oldu sabah ara ara az az değiyor haftaya kontrolüm var içim huzursuz rabbim sizde sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah 🙏
susam_18 Hastaneye yakınsanız bi usgden baksın doktor. İçiniz rahat eder mi böyle? Ben gördüğüm gibi gidiyordum.
Yagmur2204 Bsra19ogz benim daha bugün oldu az az geliyordu aradım doktorumun hemşiresini önlem alındı zaten iğnelerini vuruyorsun korkulacak birşey yok artarsa gel dedi inşallah benimde haftaya kontrolüm gittiğimizde bizde dinlersek rahatlicam
Yagmur2204 Kelebekmadam 5+2 küçük daha geçen gittiğimde 4 hafta bitmek üzereydi keseyi falan gördük ilk bebeğimde düşük olmuştu bu 2.
Kelebekmadam Yagmur2204 benimde 6+3 bende 5+6 da keseyi gördüm bu lekelenmelerden korkuyom sürekli gidip siliyorum tahriş ettim ama akıntı dışında lekeye daha rastlamadım benimde ilk kimyasaldı
Yagmur2204 Kelebekmadam evet bende sürekli zaten idrar isteği geliyor her gittiğimde bakıyorum siliyorum her sildiğimde gelmiyor arada bi oluyor sürekli yatıyorum işte şuan dua edin arkadaşlar rabbim hepimizin yavrularını korusun sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Bsra19ogz Yagmur2204 inşallah canım allahın izniyle birşey olmaz sen dikkat et hiç kalkmamaya çalış yat dinlen
Yagmur2204 Bsra19ogz inşallah teşekkür ederim öyle yapıyorum sadece tuvalete kalkıyorum geri yatıyorum göbekten iğne oluyor musunuz siz