atlasinannesii Hafta 34 daha yeni uyandm tuvalete çıktım sabah idrarın herkesin ki gibi koyu olur genelde sorum şu ki idrarın içinde kırmızımsı pembelik gördüm bariz bi şekilde belli oluyor pembe sivimsi bi şey bu ne nişan olamaz dimi
Omerhatice atlasinannesii nisan sivi olarak değil Sumukumsu bir yapıda olur idrar ile gelmez aslında Bi doktorunuza bildirin bence kan olabilir idrar yolunda falan
VMS atlasinannesii nişan kesinlikle sümüksü birşey aylarca orada beklemiş katı kıvamlı birşey sizinki başka birşey olabilir peçeteyle falan takip edin doktorunuza danışın
atlasinannesii Omerhatice bu da sümüksü de idrrala birlikle fark ettim dün gece de iç çamaşırın ıslaktı siyah olduğu için önemsemedim akıntı normaldir diye nişan gece gelip sabahleyin idrarla birlikte atılmış olamaz dimi
atlasinannesii VMS idrar yaparken gördüm sadece pembe böyle katı gibi değil sümüksü ama çok da görünmüyor
CansuAkbas atlasinannesii nişanda bile endişelenme nişan gelir gelmez doğum hemen başlamıyormuş bazılarının 4-6 hafta öncesinde de gelebiliyormuş sakin ol🙏 Kanaman olursa yada suyun gelirse doktora git yada sancın olur ve sıklığı 5dk 1′e düşerse 👋
Hayalleredogru atlasinannesii yok mantar için kullandığın ilaç varsa enfeksiyon yapmış olabilir kırmızı idrar enfeksiyon yani hemde yüksektir acile gidip bir idrar testi verin bence
Remziyesrmli atlasinannesii Ben 13 haftalık hamileyim. Salı günü benimde öyle bişey başıma geldi 2 gün de sürdü. İdrar yollarımda kanama varmıştı. Az su içtiğim için olmuş. Sende su icmeni çoğalt inşallah geçer
Remziyesrmli atlasinannesii valla bende ayniydim canım çok su içiyorum zannediyordum. En az 3.3.5 litre içmek lazımmış
dilbos atlasinannesii baskaa hastane yokmu onun aciline git cnm esini ara gelsin gotursun seni su anda baktin mi.devam ediyor mu