Samira67 16 haftalık bebeğin cinsiyeti değişir mi.dr. bacak arası boş %99.9 Kız dedi böyle olupta ilerleyen haftalarda erkek olan var mı.çok üstün körü baktı çünkü 5 dk. Sürmedi bile muaynem.ben ve çevrem hep erkek hissetti çünkü
Nurklc38 Samira67 çevren ve senin erkek hissetmen doktordan daha iyi bildiniz anlamanına gelmez canım hissetmek farklı birşey doktor öyle dediyse öyledir ama detaylı da daha net görünür o zaman daha çok emin olursunuz ben 13 haftallıken erkek oldugunu ögrendim
meraklianne1 Samira67 insanın yada çevresinin hissettiğinin pek bi önemi yok bence çünkü bende erkek hissediyordum 12. Haftada kıza benziyor demişti doktor başka doktora gittim 16 da kız dedi hala kız değişmedi yani😄😄
Samira67 Sevgi93_ yanı baktı hemen kız bacak arası boş dedi.birde biz nifty yaptırdık hocam orda yazmaz mı dedim yok Orda cinsiyet yazmaz dedi.ama ben niftte cinsiyet çıktığını duydum hep
Ilkayy Samira67 banada kesin kız derdi doktorum ben doktoruma çok güveniyorum. Çok iyi bi doktor 20 dk fazla uğraştı doktor cinsiyetini kesinleştirmek için ama icimizde bizimde ya detaylıda değişirse diye şüphe var ☺️
Samira67 ege_ayaz_mom anneden bir tüp kan alıp yurtdışına gönderiliyor bebekte herhangi bir rahatsızlık olup olmadığına bakılıyor down vs. Gibi. O testte cinsiyet te çıkıyormuş ama benim dr. Hayır yok dedi 🤷♀️