Nry0682 Eliz34 ne icin kullanılcagını bilmiyorum ama herbalifenin ahududu cayı zayıflama ve ödem atma icerikli oldugu icin hamileyseniz olmaz.
birkedilianne Eliz34 Hamilelikte bu tip çayları doktor bana yasakladı. Riskli bir gebeliğim yok. Değerlerim iyi olmasına rağmen. Bilginiz olsun
Beyzan Eliz34 Trendyola ahududu yaprağı yazdınız mı çay olarak değil yaprak olarak yazınca bir sürü satıcıda çıkıyor
sadelikdenemesi Nry0682 dogumu kolaylastiriyor diyorlar rahim kasilmalarini arttiriyormus 36. Haftadan sonra doktorlar onermeye basliyor genelde.
sadelikdenemesi Gittigidiyorda aynı gün kargo dedigi icin Netice Gumusten almistim, cabuk geldi, instagram hesabi da var, ilgili biriydi. Ahududu yapraginin cayi olacak ama meyvenin degil.
Beyzan Eliz34 netice gümüş satıcısı Trendyolda da var ve ben burds okudum bir kaç arkadaş ondan almış güvenilir satıcı dediler aklınizda bulunsun 🙂
Nazbahar Eliz34 benim doktorumda öneriyor bende bulamadım canım ama çayını bulamazsan dondurulmuş vs olarak ahududu da alabilirsin dedi o şekilde alacağım şimdi. Birde ada çayı rezene çayı ve bol bol hurma yememi istiyor. Meyve olarak birde ananas hatta ananası kabuğundan çay yapıyorum limonlu içini de gün gün yiyorum bilgin olsun 37. Haftamız bitti çarşamba kontrolüm var umarım açılmam olmuştur ve doğumumuz 38 de fln olur 🤲🏻🐣
Defne28 Eliz34 36 haftadan sonra öneriliyor bu çay bende içiyorum 2 haftadır 🥰 37 haftamda günde bir bardak içtim şimdi 1 hafta ara verdim sonra günde 3-4 bardak şeklinde öneriyorlar..