Oyaaaaaaaa Merhaba, 30.haftaya girdik, birşey soracaktım, kokoreç yemek gebelikte sizce zararlı mı? Eğer ki canı çeken olduysa hakkını şimdiden helal etsin.
iremgun Oyaaaaaaaa doktorum gebelik boyunca unut demişti🙈😀 o yüzden siz yazana kadar unutmuştummm🤣🤣 şaka yapıyorum ara ara aklıma geliyor ama yemiyorum.
midekoruyucu Oyaaaaaaaa ooo ben kaç defa yedim 😂 hatta en son dün yedim, onun harci kelle paça işkembe ciğer ne ka sakatat varsa hepsini yedim yicem de 🤣
Glbnpk Oyaaaaaaaa benim doktorum günde 3 porsiyon yemedikçe hiçbir zararı yok dedi. Ben en baştan beri haftada bir yiyorum. Her şey yolunda. ☺️
Dubletombikdoner Glbnpk tadi nasıl neye Benziyor 😹 canm cekiyor ama tadini bile bilmiyorum 😁🤣azcik güzellesen de yesem 😁
Glbnpk Dubletombikdoner vallahi ben çocukluğumdan beri yediğim için haftalık doz gibi almam gerekiyor. 😅 ilk kez yiyecekseniz çok güvendiğiniz bir yerde yemeniz lazım, soğursanız ağzınıza sürmezsiniz. Tadını anlatamıyorum, anlatılmaz yaşanır diyeyim. 😅 Bence mutlaka deneyin, insan bu lezzetten mahrum kalmamalı.
AsliTurgut Oyaaaaaaaa cok iyi pismis bi sekilde az baharatli halde bende yedim bi zararida olmadi acikcasi 😅
cemreninannesi67 Oyaaaaaaaa ☝🏻Ben yedim hamileliğim boyunca toplam 3 kere yemişimdir 🤭ama özellikle tam pişirdittiriyodum
New34 Oyaaaaaaaa bilmeden yemiştim bir Kaç defa sonra doktora sormak geldi aklıma.çok önermiyoruz ama bildiğin temiz yerden yersen problem yok demişti
QOH Oyaaaaaaaa canım çok çekiyor normalde de çok sık yerdim ama bebeğin sakatlığına ya da ölümüne sebebiyet veririm diye yiyemiyorum o korku canımın çekmesinden daha ağır basıyor.Sigarayı da gebeliği öğrendiğim gün bıraktım 1,5-2 paket içerdim 😅