mombursamom Pisik icin kesin geciren bi cozum yolu var mi haftalardir surmedigim krem kalmadi. Bepanthol Mustela Penaten Trosyd Hic biri gecrmedi daha da artti.
Cyln_kcblr @mombursamom Kac yıldır yenidoğan yoğum bakımda çalışıyorum sudocrem veya doktorların da yazdığı reçete edebildiği çinko oksit krem var yoğun çinko içerikli. Düzenli kullanımda kesinlikle piştiği geçirenlerden ikisi de tabi naçizane fikrim belki yardımcı olabilir bunlar sana canım.
Guzel_anne mombursamom her krem iyi gelmiyor bebeklere farklılık gösteriyor sudocrem hiç iyi gelmedi bianda pişik yaptı bide sanırım pişiği önlüyor pişiğe iyi gelmiyor bilginiz olsun bepanthol iyi geldi mesela bize
yigitalpinannesi40 mombursamom Bebeğim 7 aylık sudocremden başka hiçbir şey kullanmadım ufacık pişiği bile olmadı
Zeynep_03 @mombursamom kantaron yağı Hamozing pişik kremi Penaten pişk kremi Pudrada çabuk geçiriyo cnm kuru tuttuğu için ama zararlı dye duydum cok aşırı derecede pişik olursa o zaman kullnyodum ben
Tugcegkn İncianın pişik kreminin etrafımdakiler çok önerdi pişik olduktan sonra kullanmak için. Belki o iyi olabilir. İçeriği temiz bi ürün
Birmucizeannesiii mombursamom canım pişikle mantarı karıştırmayasın yiğenimde öyle olmuştu her geçen gün dahada çoğalmıştı mantar kremi işe geçti
almilaumay12 mombursamom Uzun süredir böyle ise doktora götürün pişik adı altında beklersiniz farkli bi neden gözükür en iyisi doktor talimati çok gecmis olsun.
Birmucizeannesiii mombursamom canım önce doktora götür geçmiyor ise birde googleye bebeklerde pişik mantarı diye yaz ona benziyormu
MLB mombursamom Kesinlikle hametan🙋🏻♀️Bir de gün içinde uyuturken altına alt açma bezini serin bezsiz yatırın üstünü örtün üşümesin bebiş💐Hava alırsa daha çabuk iyileşiyor.arada kontrol edin süprizler bırakabiliyor alt açma bezine bebişler☺️Bir de kesinlikle islak mendil kullanmayin lavaboda ılık suyla yıkayın poposunu 2 güne tamamiyle iyilesecektir.Süt emiyorsa eğer yediginiz şeylere dikkat edin asidik gidalar tüketmeyiniz.Sağlıklı gunler💐