busratkgz57 kızlar merhaba… aramızda benim gibi skolyoz olan var mı😑 2 gündür anam ağladı içime sığamıyorum bel ağrısından resmen 😓 siz nasıl başa çıkabiliyorsunuz ağrılarla tavsiyelere açığım😓
bircivcivannesi busratkgz57 hamile pilatesi hamile yogası YouTube de videoları var rahatlatıyor gerçekten
Hayzem busratkgz57 bndede var ama doktor kontrolünde olmalısın canm kilo çok almaman lazım hangi seviyede seninki pilates de iyi geliyor tabi oda kontrol altında yapılmalı
busratkgz57 Hayzem evet 6 ayda 5 kilo aldım sadece, almamaya çalışıyorum ama normalde cok zayıf olduğum için bu kilomu taşımakta zorlanıyorum 😑😑
busratkgz57 Gencanne16 10 cm ilerlemiyo. doktorumda yapabileceğim tek şeyin egzersiz olduğunu söyledi fiziğede gittim zamaninda bi faydasını göremedim malesef ben😓
beybisi26 busratkgz57 fizik tedaviyiye gidebilirdin ama hareket yasağım var yatıştayım mecbur çekiyoz çözüm yok her yere yastık ☹️
Gencanne16 busratkgz57 benimde 8derece ve ilerlemiyor. Şuanakadar çok şükğr bi ağrı sızı yasamadım umarım normal doğumdada zorlanmayıp ağrısız sızısız geçiririz🙏🏻