mummy_mom oğlumuzun haberini ilk aldığımızda iPhone 11 almıştı. Şu an işlerimiz durgun, evladımız doğduktan sonra yeni bir ofise geçip iş kurmayı düşünüyoruz malum pandemi hepimizi bozdu.. özel hastaneye özel muayeneye gidiyoruz zaten doğum 5bin, muayeneler 300 ₺. İnan buna bile içim acıyor… bana yapmak istediği bir kelepçe vardı 8bin civarı, benim de değiştirmeyi düşündüğüm bir künye iki tane de çeyrek var. Dedim ben onları vereyim üzerine 500 mü 1000 mi sen tamamla doğum hediyen olsun , zaten bana bunları sen yapmıştın. Malum doğumda herkes eşin ne yaptı diye soracak ( bizim burada altın olayını kurcalar herkes, kendisi de eksik kalmak istemiyor ) öyle işte canım. Bana kalsa en büyük mutluluk bu süreçte hiç beni kırmadan işlerimiz olmadığı halde bir kere ne doktordan ne canımın çekeceği bir şeyden hiç ama hiç ben bir şey demeden yapması. Gözümün içine bakması.. Allah razı olsun en büyük hediyem eşim ❤️ Kısmetse doğumdan sonra baş harflerimizle ( aynı zamanda oğlumuzun da baş harfleri oluyor ) ofisimizi işimizi kuracağız 🤲🏻🤍 bu da çok güzel bir hediye