Kelebekmadam Anneadayii22 6+3 oldum artık 5 hafta bitti :) bebeğimin kalp atışlarını duymayı iple çekiyorum
Semanurozgan Anneadayii22 bende 5 haftaligim mide bulantısı ve kasık ağrım çok normalmi acaba birde akıntım oluyor sürekli daha kontrole gitmedim ilk kontorlume haftaya gidicem
Nur6102 Anneadayii22 yaa 5+3 oldum o kadar heyecan var ki biran önce kalp atışını duymak istiyorum 🥰🥰
Sakinem212 Anneadayii22 6+4olduk 2 gün önce doktora gittik kalp atışı duyamadık küçük dedi doktor 2 hafta sonra gel dedi kese boş değildi ama .
Cemile077 Merhaba)) Ben Azerbaycandan yaziyorum. Azeriyim 6 hafta 4 gunlugum🥰mide yanmalari bulantilar oluyo hersey yiyemiyorum sizde nasil gidiyor
CMB Semanurozgan gayet normal. Akıntının rengi çok koyu değilse diğerleri normal Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸🥰
Kelebekmadam Semanurozgan normal canım benimde var akıntım kahve leke kanama olmadığı sürece sıkıntı yok inşallah
Bsra19ogz 7+3 günlüğüz kalp atışlarınıda duyduk🥰kanamam durdu ama lekelenmelerim devam ediyor inşallah bir skıntı yaşamadan bebeğimizi kucagımza almayı nasip eder rabbim sağlıklı sıhatli şekilde 🌸