Mervemerve58 Anneler dış ağrım var gebeliğin başından beri var ama ara ara gelip gidiyor malesefki yine tuttu son 13 günümüz kaldı çok rahatsz edici bisey denememi istediğiniz önerdiğiniz bisey varmi
Ysmnbl Mervemerve58 kizz benimde çok kötü ağrıdi başıma vurdu hatta dışım geçti ama başımın içini kazıyorlar resmen ağladım zaten baş ağrısından uyuyamiyorum şimdi
sadelikdenemesi Karanfil yağını bölgeye sürünce uyuşturuyor biraz, doktorum kullanmakta sıkıntı olmayacağını söylemisti 20lik dişimin cevresine kullanıyorum, bir de tuzlu suyla her yemekten sonra gargara. Yine de siz de doktorunuza danisin karanfil yagini.
Mervemerve58 Ysmnbl benmde aynı başma vuruyor zonkluyor resmen doğum sancısıyla karısmasndan korkuyom bazen tutuyor böyle gecincede sanki hiç bisey yok gibi
Ysmnbl Mervemerve58 karışmaz inş bebek iyi şimdilik hareket halinde benim ama gözlerden istemsizce yaşlar akıyo mentollü sakizli şekerler oluyo ya ondan yavaş yavaş çiğnedim geçti gibi yada uyuştu anlamıyorum ama başım çok kötü hiç uyuyamadım