ekoglu34 Hobi tasarim evinden aldığım uygun fiyatli malzemeler ve gelin çiçeğimle yaptım. Zor tarafi çiçekleri kombinlemek ve yapismasini beklemek. Benim hoşuma gitti🥰💕 https://resimyukle.io/r/95TPrYZ1C7
ozge_sblr ekoglu34 ayy çok güzel olmuş 😍 bende yapmak istiyorum ama biz şuanlık bebeğe oda dahi yapmayı düşünmüyoruz. Yatağını aldık sadece. Kendi odasına geçeceği zaman odasını yaparız dedik. O zamana bende yapacağım inşAllah odasına asmak için 🤭🥰
ekoglu34 Suzantuysall yaa cok tesekkur ederim🥰 aynen oyle insan baktikca mutlu oluyor. Hem de uygun fiyata denk geliyor💕🌸
ekoglu34 Seydaisik cok tesekkur ederim, cok sevindim begenmenize🥰🥰. Inanin fiyati da üçte birine dusuyor hemen hemen
Seydaisik ekoglu34 Aynen canım valla benim çok hoşuma gitti ss bile aldım 🤗 olurda imkanım el vermezse hazır almaya kesinlikle ilk tercihim böyle birşey yapmak olur 🥰😍❤️
ekoglu34 ozge_sblr cok tesekkur ederim. Haftanız daha erkense ilerleyen zsmanda yaparsiniz. Ben de baka baka yaptim videolara🥰🥰
ozge_sblr ekoglu34 24 haftalığız daha yani 16 haftamız var inşAllah 🤭 benimde aklımda inşAalah sizinki kadar güzel olur 🤗🌸