Kızlaaarrrrrr sıra bende:) Öncelikle bütün bebek bekleyen anneler nasıl kutsal bişey nasıl mucizevi hayal bile edemezsiniz o yüzden hepiniz çok özel çok güzelsiniz.. burda okuyup okuyup ağlardım ama siz benim hikayeme gülümseyin. Annelere gerçekten gülmekten başka şey yakışmaz..
iki gündür gece kasılmalarım uykularımı almıştı benden ama sabaha geçiyordu ben de aldırmadım. Dün geceki sancılarım sabaha geçmedi ama. Anlıyorsunuz zaten doğum gelip çattı diyor içinizden bir ses. Bu sabah kontrolüm vardı zaten 9 buçukta hastaneye geldim ve doktoruma söyledim sancım var diye. Muayene edip açıklığın var yatış yapalım artık dedi. Sonra biz doğumhaneye çıktık eşimle. Ebemiz beni aldı ve süreç başladı. Açıklığı suni sancı ile destekleyeceğiz dedi. Bana tüm süreci anlattı. Suni sancıyı taktı ve başladı parti 🥳 pilates topu üzerinde hareketler, yürümeler derken açıklık artmaya başladı. Sancılar da fena vurmuyordu ki ben epidural hakkımı kullanmak istedim. Amanın ne rahatlık o öyle hani kuşlar ağaçlar bildiğiniz:)) epidural bu arada açıklığı hızlandırdı. Takarken de ufak yanıyor sadece endişelenmeyin. Sonraaaa açıklık arttı derken tabi epiduraldi etkisi de kayboluyor. E suni de takılı saat oldu 16.00 vajinal muayene için çatala çıktım ki çıkış o çıkış. Al aşağı çal yukarı ıkın sancı gelince aman bırakma derken epizyo yardımı ile bebeğim bi çıktı yok böyle rahatlama. Kabul edeyim doğum anı biraz zor zaten bizi eşsiz benzersİz yapan bu. Kadınlık. Güç. Görmeniz lazım kızım çok pamuk.. ten teması yaptık yanak yanağa gelince nasıl sakinleşti allahım mucize.. inanamadım o ana. Benim olduğuna inanamadım. sonra işte plesanta da çıktı derken iş geldi dikişe. Ben iğneyi hissettim o yüzden Durdurup doktorumdan beni uyutmasını istedim. İlavı verdiler ve ben pık diye gittim. Uyandığımda bitmişti odama geçtim. Kızım geldi sonra yanıma.. sütüm de gelmişti başladı emmeye ☺️☺️ Allah ne güzel bi duygu o öyle.. sonra uyudu tabi. Beni de ebem kontrol etti kanamam için. Çok şükür her şey yolunda.. kızım yanımda ama ben yerimi yadırgadığım için maalesef uyuyamıyorum şuan. Yorgunum o yüzden.
kızlar depend efsane rahat. Mutlaka alın. Ben doğuma yakın titredim valize bi ufak hırka atıverin. Atıştırmalık mutlaka güçlü kalabilmeniz için gerekli. Ben hurma ve ceviz Yedim bol bol.
hepinize kolaylıkla sağlıkla doğurmak nasip etsin Allah’ım. Normal doğumun sonrası çok rahatmış. Sezaryen isteyen anneler korkmayın.
hepinizi kucaklıyorum. Yaparsınız siz aslanlarım🥰🥰