DilekDogan78 Melisaaa97 30+4 deyim hastane çantası hazırlamak dışında ufak tefek ihtiyaçlar kaldı onlarida bir gün dışarı çıkıp halledersem herşey hazır olmuş oluyor inşallah ☺️ sen ne durumdasın artık yavaştan agirlasmadan halletmek iyi oluyor
Syma-ma Melisaaa97 29+4 bugün kontrol var heyecanlıyım 🤣 kıyafetler tamam yıkanıp utulenmesi ve büyük şeyler kaldı alinacak yatak araba vs 😋
Symazturk Melisaaa97 bana göre 28 doktoruma göre 29 dayız 😁 park yatak alacağım ne alsam çok kararsızım bir de isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum İnstagram sayfası arıyorum önerilerinize açığım 😂 onun dışında kıyafet banyo seti nevresim vs hazırlıkları bitti 🥰
Fiknet Symazturk madre bebek sayfasında isimli hastane çıkışı yaptırdık gayet memnunuz fiyatı bilmiyorum teyzesi hediye olarak karşıladı 🥰
Melisaaa97 Kızlar benimde %80 hazır ben park yatak prego marka aldım gayet kaliteli bebek arabası,anne yani besik, odası hazır ufak tefek şeyler var şampuan pişik kremi de vs kararsizim
Eminos123 Melisaaa97 29+5 persembe doktordaydim 1550 gram olmus minik oglum 26 aylik da bi oglum var ondan kalan kiyafetler var zaten bi kac yeni kiyafette var bi ara hepsini yikayip utulerim tmm bezleri de indirimden stok yapmistik sleepy sadece bana pijama lazim bakalim insallah
Arenn Melisaaa97 oylemi diyosun icim rahatladi bak 😂 hergun duusnuyorum ama usengecliktenmidir nedir bisey yapamiyom😂😂
Arenn Melisaaa97 aman bacim soj haftalardada zor oluyor temizlik dipkucak falan yapacaksan saka biyana allahim yardimicimiz olsun tum hamilelere kolayliklar diliyorum her konuda
Melisaaa97 Arenn Amin canım amin bı abla gelcek yardıma ama genede gözümde büyüyor daha boya badana yapilcak 😒